Gastvrouw / Verzorging / Koerier

Gastvrouw / Verzorging / Koerier

Vrouw
  - Dronten - Ref 705

Als zelfstandige moeder heb ik mij ontwikkeld tot een persoon die snel kan schakelen, zorgzaam is maar consequent. Nu mijn kinderen oud genoeg zijn staan mijn eigen ambities en ontwikkelingen weer voorop en kan ik zeker wat betekenen voor uw bedrijf als betrokken werknemer. Door zorg, de begeleiding van bejaarden en kinderen met mijn ervaring te combineren, zie ik voor mij een toekomst waarin ik werkzaam ben als gastvrouw / verzorgster, medewerker bij een zorginstelling of een zorggerelateerde activiteit (boerderij / winkel). Of als koerier, aangezien ik over een rijbewijs beschik.

Ik ben integer en loyaal; dat in combinatie met mijn anticiperend vermogen maakt mij geschikt voor een taak met een dergelijke verantwoordelijkheid.

Opleiding: 
VMBO/MAVO, Dierhouderij diploma
Competenties: 
Integer, Loyaal, Samenwerkend vermogen, Anticiperen, Luisteren.
Werkervaring: 
Productiemedewerkster bij Vermande grafische dienstverlening te Lelystad, Winkelmedewerkster / Kassière bij Zeeman, Medewerkster kantine gemeentehuis via Start, diverse vrijwilligerswerkzaamheden in combinatie met full time moederschap: Triade, Stichting onderdak en Coloriet, o.a. zorg en begeleiding van (familie met) kinderen met een beperking en demente bejaarden.
Extra's: 

Talen: Nederlands
Computerkennis: MS Windows
Trefwoorden: koerier, BSO, buitenschoolse opvang,
Mijn hobby’s en interesses: familie, theater, wandelen, uitgaan, vrienden.

Wilt u kennis maken met deze kandidaat?