BESTE WERKGEVERS

Sinds de aftrap van 'DeWerkplek' zijn al meer dan 230 werkplekken ingevuld bij verschillende werkgevers in de gemeente Dronten. Maar dit aantal moet natuurlijk blijven stijgen. Daarom is De Werkplek uitgebreid met een extra instrument, waarmee talentvolle werkzoekenden uit uw eigen gemeente in de kijker worden gezet: Dronten.zoektcollega.nl. Deze ervaren en talentvolle werkzoekenden hebben op dit moment een uitkering van de gemeente. Zij kunnen niet wachten om hun talenten weer in te zetten op de arbeidsmarkt en zijn dan ook per direct beschikbaar!

Op zoek naar nieuw talent?
Bent u op zoek naar nieuw talent? Dan zijn er verschillende instrumenten die het voor u als werkgever aantrekkelijk maken om iemand met een bijstandsuitkering een werkplek te bieden. Deze instrumenten zorgen ervoor dat een nieuwe medewerker met plezier zijn werk kan doen en u als werkgever minder zorgen heeft over mogelijke financiële risico’s. Het werkgeverscontactteam van De Werkplek adviseert u graag over deze instrumenten en ondersteunt u bij de inzet er van.

Staat uw talent er niet bij?
Heeft u uw ideale talent niet direct gevonden? Of wilt u meer informatie over een kandidaat en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bel of mail dan snel met het werkgeverscontactteam!

Met vriendelijke groet,
namens het werkgeverscontactteam

Peter van Bergen
Wethouder gemeente Dronten

T 0321-388199 
tijdens kantooruren

www.DeWerkplek.nu